XL Hair

Met XL Hair bestrijden we beginnende haaruitval en dunner wordend haar. Het resultaat van een behandeling met XL Hair is in veel gevallen spectaculair te noemen. De behandeling is bovendien eenvoudig en niet belastend.

Wat is XL Hair?

XL Hair is een mix van hyaluronzuur en zorgvuldig gekozen vitamines en voedingsstoffen. Deze combinatie verbetert de conditie van uw hoofdhuid en zet de haarfollikels (haarzakjes) aan tot actie. Haren worden dikker, steviger en blijven langer zitten.

Hoe werkt XL Hair?

Het belangrijkste ingrediënt van XL Hair is hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Naarmate u ouder wordt vermindert de hoeveelheid hyalaronzuur in de huid. Door XL Hair toe te dienen wordt deze weer aangevuld, precies daar waar het wenselijk is. Zo verbetert de conditie en doorbloeding van de hoofdhuid en dit stimuleert de haargroei.

Kosten

De kosten van een behandeling met XL Hair zijn €xxx. Gemiddeld zijn zes (mannen) tot acht (vrouwen) behandelingen nodig.

Mogelijke complicaties

Hyalaronzuur is een stof die van nature in uw lichaam voorkomt. Toediening van deze stof is daarom veilig. Dat geldt ook voor de toegevoegde vitamines en voedingstoffen.

Meer informatie

Meer informatie over de behandeling bij haarverlies