Facelift zonder operatie

Gunt u uw gezicht een stevige verjonging, maar ziet u op tegen een chirurgische ingreep? Met een PRP behandeling krijgt u als het ware een facelift zonder operatie. Zo’n PRP facelift stimuleert de aanmaak van collageen waardoor uw huid haar stevigheid terugkrijgt en u er jaren jonger uitziet. Het is een cosmetische behandeling met een groot effect die uitsluitend door een bevoegd arts uitgevoerd kan worden. 

PRP werkt als een facelift zonder operatie

Een PRP behandeling gaat verschillende vormen van huidveroudering tegen. Zo is de behandeling heel geschikt om:

  • De huid te verstevigen en huidverslapping tegen te gaan
  • Fijne lijntjes in het gezicht te verminderen
  • Het volume in het gezicht te herstellen

Een PRP behandeling is een behandeling met uw eigen bloedplasma. We nemen wat bloed bij u af dat gecentrifugeerd wordt in een speciale centrifuge. Hierdoor gaan de bloedplaatjes in het bloed openstaan en komen groeifactoren vrij. Die groeifactoren stimuleren de aanmaak van collageen. Na het centrifugeren injecteren we het bloed op die plekken waar we de huid willen verstevigen en verjongen. Een behandeling neemt ongeveer een uur in beslag.

Een PRP behandeling bestaat uit een kuur van drie behandelingen met steeds een tussenpoos van vier tot acht weken.

Resultaat PRP behandeling

Zo’n 4 tot 8 weken na de behandeling is het resultaat echt zichtbaar en kunt u de eerste complimenten verwachten. Uw huid ondergaat een enorme verbetering, rimpels zijn minder zichtbaar of verdwijnen helemaal en het volume keert op de door u gewenste plekken terug.

Kosten

Een PRP behandeling kost € 300 per behandeling.

Meer informatie

Een PRP behandeling gebeurt met uw eigen bloedplasma en is daarom zeer veilig. Maar soms kan er een medische reden zijn om niet te kiezen voor een PRP behandeling. In dat geval stellen we u een alternatieve behandeling voor. U vindt hier uitgebreide informatie over de werking en geschiktheid van PRP.