Draadlift Behandeling

Met het ouder worden verliest uw gezicht geleidelijk volume en de kaaklijn verslapt. De zogenaamde schoonheidsdriehoek keert om en het bredere vlak van het gezicht zit nu aan de onderkant. Dit leidt tot een ouder uiterlijk. Met een draadlift behandeling kunnen we uw huid weer iets strakker maken en er jonger uit laten zien.

Wat houdt een draadlift behandeling in?

De naam zegt het eigenlijk al: bij een draadlift behandeling brengen we draden in de diepere huidlaag in om de huid te liften. Deze draden zijn van biologisch afbreekbaar materiaal, het zijn eigenlijk hechtdraden die chirurgen al jaren gebruiken om wonden te hechten. De draden zorgen voor extra onderhuidse spanning en de huid maakt rond de hechtdraad na enkele dagen collageen aan. Zo ontstaat extra stevigheid en elasticiteit.

Een draadlift behandeling kan voor verschillende delen van het gezicht gebruikt worden. Denk aan de wangen, voorhoofd, het verstrakken van de hals/kaaklijn, maar ook voor het decolleté, de bovenarmen, de billen en de buik.

Resultaat en mogelijke bijwerkingen

De draden van een draadlift behandeling zorgen voor een liftend effect. Direct na de behandeling ziet u al een licht resultaat. Na zes weken is het resultaat optimaal en is uw huid strakker en heeft meer volume op de gewenste plaats.

Bijwerkingen zijn er niet of nauwelijks. Het materiaal van de draden is uitvoerig getest en wordt al vele jaren veilig gebruikt door onder andere chirurgen. Soms is er na de behandeling wat roodheid of lichte zwelling die snel weer verdwijnt.

Kosten

De kosten van een draadlift behandeling hangen samen met de grootte van het gebied dat behandeld wordt. Een draadlift behandeling van een decolleté vraagt bijvoorbeeld meer tijd dan een behandeling van een voorhoofdrimpel. Graag kijken we met u naar uw wensen en geven u dan een heldere offerte.

Wanneer is deze behandeling geschikt?

Een draadlift behandeling wordt vaak uitgevoerd in combinatie met een andere behandeling, zoals een behandeling met hyaluronzuur of botulinetoxine. Onze arts adviseert u over de beste behandeling voor uw huid.

Wat is de schoonheidsdriehoek?

schoonheidsdriehoekDe zogenaamde schoonheidsdriehoek laat zien wat het ouder worden doet met het gezicht en de manier waarop het volume in het gezicht verdeeld is.

Een ‘jong’ gezicht zoals de afbeelding links, beschikt over relatief hoge jukbeenderen, vollere wangen en een strakke, duidelijke kaaklijn.

Naarmate uw gezicht ouder wordt ‘zakt’ het volume in uw gezicht als het ware naar beneden. Ook de kaaklijn wordt vaak slapper en minder strak. U oogt sneller vermoeid, verdrietig of gespannen.

Onze behandelingen zijn erop gericht om uw gezicht en huid weer zoveel mogelijk naar de vroegere situatie terug te brengen.