Bij Kliniek MCL geven we u graag uw frisse, jeugdige uitstraling terug. We gaan daarbij uit van de sterke punten die ieder gezicht heeft en voegen daar iets extra’s aan toe. Zo behoudt uw gezicht haar natuurlijke karakter, maar gaan meer mensen spontaan roepen dat u er zo goed uitziet. ‘Ben je net terug van vakantie?’ is niet voor niets een vraag die veel van onze cliënten krijgen na een behandeling.

Uw cosmetisch arts

Kliniek MCL in den Haag is in 2014 opgericht door Lany Pradjarahardja. Voor zij haar eigen kliniek opende, werkte zij al tien jaar als cosmetisch arts. Daarnaast is zij al vele jaren huisarts in Den Haag. Lany Pradjarahardja heeft een eigen, holistische visie op cosmetische behandelingen. Zij wil mensen helpen om hun uiterlijk en innerlijk met elkaar in balans te brengen. Wanneer medisch en cosmetisch advies hand in hand gaan, ontstaat het mooiste resultaat: een positieve uitstraling en meer zelfvertrouwen.
Dankzij haar medische opleidingen weet u zeker dat uw lichaam en gezondheid in goede handen zijn. Lany Pradjarahardja weet precies welke behandeling welk effect oplevert en of een bepaalde behandeling in uw situatie de meest wenselijke is.

Soorten behandelingen

U kunt bij onze kliniek terecht voor uiteenlopende behandelingen. Sommige behandelingen zijn puur cosmetisch van aard. Andere behandelingen zijn gericht op het verminderen van medische klachten, zoals migraine of tandenknarsen. Elke behandeling wordt voorafgegaan door een degelijk advies.

Liever ’s avonds?

Is het voor u lastig om een afspraak overdag te maken? Wij behandelen ook buiten kantoortijd, bijvoorbeeld na 17 uur. De beschikbaarheid ’s avonds verschilt per week en we overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven

Bij elke behandeling staat een indicatie van de kosten vermeld, op basis van het aantal behandelingen dat gemiddeld genomen nodig is om het gewenste effect te bereiken. Een overzicht van onze tarieven vindt u hier