Een greep uit mailtjes, spontane reacties en testimonials van cliënten van Kliniek MCL.
We mogen deze delen op voorwaarde dat de cliënten anoniem blijven.

Dank u dokter Lany voor uw uitstekende werk.

Ik ben al jaren door u behandeld en iedere keer is het resultaat perfect!!!!!

Claire67 jaar

??Hallo Lani.

Bedankt voor je geweldige botox behandeling. Fijn dat het nu nog maar 2 x per jaar hoeft. Super!

Carla52 jaar

Ik heb een publieke functie bij de overheid. Er representatief uitzien is vereist. Er goed en vooral natuurlijk uit blijven zien, wordt dan het doel. En daar wordt voor gezorgd bij Lany. Op een discrete locatie, mogelijk buiten kantoortijden. Wat wil je nog meer. Ik kom er al 4 jaar. U mag zelf beslissen!

Cheyenne54 jaar

Dokter Pradjarahardja is een ervaren arts die intensief scholing op cosmetisch gebied heeft gevolgd en zich nog steeds laat bijscholen. Zij wekt de indruk heel goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en van de nieuwste technieken voor cosmetische behandelingen.

De afgelopen jaren heb ik bij dokter Pradjarahardja verschillende rimpelbehandelingen aan mijn gezicht en nek ondergaan. En dat tot zeer grote tevredenheid!

De behandelingen met botox en fillers zijn weloverwogen en geleidelijk opgebouwd. Daardoor hebben ze een heel natuurlijk effect. Niemand heeft opgemerkt dat ik cosmetische behandelingen heb ondergaan.

Wel krijg ik sinds de behandelingen veel reacties als “wat zie jij er goed uit”  en “het lijkt wel of je jonger wordt”.

De behandelingen hebben een heel natuurlijk effect. Dat natuurlijke effect is voor mij heel belangrijk. Ik ben er dan ook heel blij mee.

Mevrouw Houtkamp, 70 jaar

Ik had vertrouwen in de behandeling omdat ik vooraf een goede uitleg kreeg en de kosten duidelijk waren. Het resultaat is heel natuurlijk.

Anoniem