Behandeling hamsterwangen

Hangende wangen en een slappe kaaklijn zijn een veel gevreesd teken van veroudering. Ze ontstaan doordat het vetweefsel dat eerst bij de jukbeenderen zat langzaam naar beneden zakt. Dat proces kan op verschillende leeftijden beginnen. De een ziet de kaaklijn al rond haar dertigste verslappen, bij de ander begint het pas op veel latere leeftijd. In alle gevallen is behandeling echter goed mogelijk en kunt u uw jeugdige uitstraling weer terugkrijgen!

Hamsterwangen kunnen verdwijnen

We kunnen de kaaklijn weer strakker maken door een filler te gebruiken. Met een filler zoals Radiesse® of hyaluronzuur of met een draadlift herstellen we het volume op de jukbeenderen en net boven de kaaklijn. Zo ontstaat een liftend effect en herstellen we de oorspronkelijke contouren van uw gezicht. De resultaten zijn vaak verbluffend en ogen volkomen natuurlijk.

Resultaat

Een behandeling met Radiesse® of hyaluronzuur geeft snel een zichtbaar resultaat. Beide fillers stimuleren bovendien de aanmaak van collageen waardoor uw huid extra wordt verstevigd. Ze zijn wel biologisch afbreekbaar, waardoor het effect na verloop van tijd minder wordt. Daarom raden we in veel gevallen aan om de behandeling na ongeveer een jaar te herhalen.

Kosten

De kosten van een behandeling met Radiesse® waarmee we de contouren van uw gezicht herstellen is sterk afhankelijk van de conditie van uw huid en de situatie.

Mogelijke complicaties

Radiesse® en hyaluronzuur zijn helemaal veilig. Soms ontstaat na het injecteren een lichte zwelling of een licht branderig gevoel. In een zeldzaam geval kan een allergische reactie ontstaan.

Meer informatie behandeling hamsterwangen

Uitgebreide informatie over Radiesse®

Uitgebreide informatie over hyaluronzuur, wij werken met Juvederm en Stylage