Anti-aging behandeling

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Uw huid is voortdurend bezig zichzelf te vernieuwen en de schade die het dagelijks oploopt te herstellen. Helaas neemt dit vernieuwende proces na uw 25ste levensjaar af. Dan ontstaan eerst fijne en later diepe rimpels, gaat de huid zakken, wordt de kaaklijn minder strak en kunnen wallen en ‘hamsterwangen’ ontstaan. Ook kan volumeverlies in het gezicht optreden waardoor u er ouder uitziet.

Gelukkig vermindert een goede anti-aging behandeling de zichtbare gevolgen van het ouder worden en maakt dat u weer straalt!

Soorten anti-aging behandelingen

Tijdens een intakegesprek bespreken we uw wensen, kijken naar de conditie van uw huid en naar de mogelijke probleemgebieden. Vervolgens adviseren we u over de anti-aging behandeling die het beste bij u past en die het meest resultaat oplevert. Dat kan ook een combinatie van behandelingen zijn.

De anti-aging behandelingen die wij het meest uitvoeren, zijn:

  • Behandeling met een filler, waarbij we rimpels opvullen, volumeverlies herstellen of contouren verbeteren
  • Behandeling met botulinetoxine, om rimpels te vervagen
  • Een PRP behandeling, die uw huid steviger en elastischer maakt
  • Chemische peeling voor verbetering en verjonging van uw huid
  • Draadlift om de contouren van uw gezicht te verbeteren

Resultaat

Een anti-aging behandeling is gericht op huidverbetering, huidverjonging, strakker maken of verbeteren van gezichtscontouren en/of het herstellen van het volume in uw gezicht. Na afloop van de behandeling ziet uw huid er weer jonger en frisser uit. Rimpels en lijntjes zijn minder en waar nodig is het volume hersteld.

Kosten anti-aging behandeling

De kosten voor een anti-aging behandeling variëren per behandelmethode en hangen af van de problemen die we aanpakken. Na afloop van het intakegesprek krijgt u een duidelijke offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie

Extra informatie over een behandeling met een filler

Extra informatie over een behandeling met botulinetoxine

Extra informatie over een PRP behandeling