imgGraag stel ik me kort aan u voor.

Ik ben opgegroeid in twee culturen, Indonesië en Nederland. Na een studie Geneeskunde in Amsterdam heb ik 5 jaar als chirurg in Duitsland gewerkt. Daarna ben ik teruggekeerd naar Nederland waar ik me ruim twintig jaar geleden gevestigd heb als huisarts. Sinds 10 jaar werk ik ook als cosmetisch arts. De combinatie huisarts en cosmetische arts is een bewuste keuze die voortvloeide uit mijn ambitie om te kunnen groeien en mijn visie op schoonheid en esthetiek.

Dankzij mijn achtergrond ken ik zowel de Westerse als Oosterse schoonheidswensen en de verschillende huidstructuren die mensen kunnen hebben.

Holistische visie

Uw schoonheid, persoonlijkheid en gezondheid gaan wat mij betreft hand in hand. Verouderingsprocessen, de eigenschappen van uw huid, uw gezondheid en uw leefstijl hebben allemaal invloed op hoe u zich voelt, uw uiterlijk en op uw uitstraling. Daarom streef ik naar een natuurlijke schoonheid, die het resultaat is van een persoonlijke benadering.

Werkwijze

Vertrouwen en goede communicatie over en weer zijn voorwaarden voor een resultaat naar wens. In een veilige sfeer neem ik de tijd voor u en kunt u alle vragen zonder schroom aan mij stellen. Zo weet ik wat uw verwachtingen zijn en kan ik aangeven wat mogelijk is. Dat voorkomt teleurstelling en zorgt ervoor dat u na iedere behandeling stralend onze kliniek verlaat.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Ik vind kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Daarom gebruik ik alleen producten die hun effectiviteit wetenschappelijk hebben bewezen en die veilig en in Nederland geregistreerd zijn. De ontwikkelingen binnen het cosmetisch vakgebied houd ik nauwgezet bij. Met scholing en door congresbezoek in binnen- en buitenland. Zo ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wilt u kennismaken? U bent van harte welkom en kunt altijd een afspraak maken om te zien wat ik voor u kan betekenen.
Ik heet u graag van harte welkom in de kliniek.

Lany Pradjarahardja