Behandeling haarverlies

Krijgt u te maken met dunner wordend haar en schemert uw hoofdhuid steeds meer door uw haar heen? Juist in deze situatie waarbij uw haar nog aanwezig is maar wel minder wordt, helpt een behandeling met XL Hair om uw haar weer voller en dikker te maken. Deze behandeling is veel minder ingrijpend dan een haartransplantatie en zorgt voor een spectaculair resultaat.

Wat is XL Hair?

XL Hair is een mix van hyaluronzuur en zorgvuldig gekozen vitamines en voedingsstoffen. Deze combinatie verbetert de conditie van uw hoofdhuid en zet de haarfollikels (haarzakjes) aan tot actie. Haren worden dikker, steviger en blijven langer zitten.

Hoe werkt de behandeling met XL Hair?

Het belangrijkste ingrediënt van XL Hair is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof, wat betekent dat deze van nature in het lichaam voorkomt. Naarmate u ouder wordt vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. XL Hair zorgt dat deze weer wordt aangevuld, daar waar het wenselijk is. Zo verbetert de conditie en doorbloeding van de hoofdhuid en dit stimuleert de haargroei.

Tijdens de behandeling injecteren we de werkzame stoffen in uw hoofdhuid. Dat gebeurt met hele fijne naaldjes zodat u de behandeling niet als pijnlijk ervaart. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

XL Hair is heel geschikt voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en beginnende kaalheid. Het is wel belangrijk dat er op de kaler wordende gebieden nog haar aanwezig is. Op plekken waar al het haar al verdwenen is, heeft de behandeling geen effect.

Voor mannen zijn normaal gesproken zes behandelingen met XL Hair nodig. Vrouwen hebben gemiddeld acht behandelingen nodig. De eerste vier behandelingen vinden eenmaal per week plaats, de resterende twee tot vier behandelingen doen we eenmaal per twee weken.

Daarna gebruikt u gedurende zes maanden nog een spray waarmee u de behandeling ondersteunt. Ook is het noodzakelijk om 1 a 2 keer per jaar een herhalingsbehandeling met XL Hair te doen om het effect van de serie behandelingen te behouden.

Kosten behandeling haarverlies

Een behandeling met XL Hair bestaat altijd uit een serie behandelingen. Gemiddeld zijn voor mannen zes behandelingen nodig. Die kosten bedragen dan €600. Vrouwen hebben gemiddeld acht behandelingen nodig, wat €800 kost.

Mogelijke complicaties

Bij een goede hoofdhygiëne geeft de behandeling met XL Hair geen complicaties. De stof wordt met een hele fijne naald geïnjecteerd waardoor bijzonder kleine wondjes ontstaan. Om infecties te voorkomen adviseren we u om uw haar voor de behandeling goed te wassen. Dat is in principe voldoende als voorzorgsmaatregel.

Meer informatie

Meer informatie over XL Hair