Behandeling wallen

‘Wat zie je er moe uit’, ‘slecht geslapen?’
Van zulke goed bedoelde opmerkingen op zich kan een mens al flink moe worden…

Want u hebt prima geslapen en voelt zich heel fit. Alleen vertellen de wallen onder uw ogen een heel ander verhaal. Wilt u iets aan die ontsierende wallen laten doen, dan kunnen we u daar zeker bij helpen.

Behandeling wallen

In de loop der jaren verliest de huid rond uw ogen aan stevigheid. Dat uit zich in fijne rimpeltjes, maar bij sommige mensen resulteert het ook in wallen of donkere kringen onder de ogen. Een deskundige arts, met veel ervaring en oog voor uw anatomie kan vaststellen wat de oorzaak is van uw vermoeide blik en hoe deze weer opgefrist kan worden.

Resultaat

Een behandeling met hyaluronzuur geeft snel resultaat en laat wallen verdwijnen. Hyaluronzuur werkt als een filler en is biologisch afbreekbaar. Het effect blijft echter lang zichtbaar. Na ongeveer een jaar kan het wenselijk zijn om de behandeling te herhalen of om een zogenaamde touch-up te doen. Maar het komt ook voor dat een nieuwe behandeling pas na twee of drie jaar nodig is.

Kosten

De kosten van een behandeling met hyaluronzuur hangt af van de ernst van de wallen, de oorzaak en de vorm van de ogen. We geven u graag een offerte op maat na een consult.

Mogelijke complicaties

Hyaluronzuur is helemaal veilig. Wij werken met twee merken, Juvéderm en Stylage die zowel hun werkzaamheid als hun veiligheid bewezen hebben.
Soms ontstaat na het injecteren een lichte zwelling of een licht branderig gevoel. In een zeldzaam geval kan een allergische reactie ontstaan.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over hyaluronzuur